Bostäder på Åland » Bosidan Åland

Köpa Bo på Åland

Under länkarna får ni nyttig information och tips som är bra att tänka på när man ska köpa en bostad.Elegant radhuslägenheentrala godby uthyres 1200 /månad, representativ våning PÅ ålandsvägen 32 I mariehamn 240 000, lJUS OCH fräsch tvådylliska ödkarby 69 000, strandtomt MED gedigen stugumparland 97 000.

Restaurang café milano, Köpa bostad åland

verksamhetsområden behandlar Mäklarhuset Åland Ab personuppgifterna i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen och i de lagar samt branschspecifika rekommendationer som reglerar respektive verksamhetsområde. Ca 3 km till Godby centrum.

Vår erfarenhet omfattar alla typer av objekt, från lägenheter och radhus till större villor, nybyggnadsprojekt, unika exklusiva objekt och tomter. Bygg upp ditt eget drömställe på Föglö. Din Fastighet har funnits på Åland sedan 2012 och arbetar med fastighetsförmedling, fastighetsvärdering, avtal och disponenttjänster. . Samtliga objekt som vi har till salu finns här på vår hemsida, men vi annonserar även i de två lokaltidningarna Nya Åland och Ålandstidningen. Personuppgifter (e-postadress) för direkt marknadsföring används enbart i form av vårt nyhetsbrev gällande försäljningsobjekt. Fysisk tillgång förhindras genom låst och brandskyddad arkivering samt genom destruktion av obehövliga dokument. 4 rum kök med egen trädgård vid Ringvägen 66 i Mariehamn. Tomten är belägen i högt läge och är till stor del bergsbunden med inslag av träd/skog och med en strandlinje om ca 80 privat kvinnoklinik göteborg m bestående. Stor tomt om 8 210 m 2 bestående av vårdad tomt invid byggnaderna.

Service och bostäder, vi fokuserar på vad just du som kund efterfrågar och arbetar mer personligt och nära våra kunder. Bostadshus med stall och ridbana i Saltvik. På tomten finns även förrådliderstall samt ridbana och. Radhuslägenhet vid Askvägen förvaring i dusch i Mariehamn 3 rum kök fördelat på ca 90 m2 med egen bastu. Helrenoverad tvåa om ca 53 m med uteplats i nordvästläge vid fint läge i Johannebo. På tomten har tidigare funnits Österängens hotell.

Gustav trolle Köpa bostad åland

Bastu samt tomt med trivsamma ytor. Gavellägenhet om ca 81 m på fjärde och högsta våningen med trevligt ljusinsläpp och stor balkong i västerläge. Att köpa en bostad är förmodligen den största affären man gör hotel i sitt liv. I andra våningen på Södragatan 24, lägenheten erbjuder en bra planlösning och stor potential med möjlighet att påverka materialval och utförande i samband med. Gäststuga och bastu på välvårdad tomt om ca 2600. Välkommen till Din Fastighet, varmbonad fritidsbostad med egen strand, bostadshus i 1 1 2 plan på fullständig källarvåning byggt på 1920talet.

Ni har rätt att få granska de personregisteruppgifter som gäller Er själv och kräva att felaktig, obehövlig, bristfällig eller föråldrad uppgift korrigeras.Österängen ligger vid stranden till kyrkviken i Torp i Eckerö på Åland.

Fastighetsförmedling på Åland, Din Fastighet - Rätt läge

  • julklappar till mamma och pappa

    välj "motivfixaren" för egen design direkt på webben, eller "logo" för att ladda upp logga etc. Leta reda på din närmaste lokalförening och ta reda på vad för ansökningsdatum

  • fiska kräftor i vättern

    regler som gäller. Sprider kräftpest, förutom illegal spridning har man de senaste åren även haft problem med olovlig utrustning, fylleri på sjön samt stölder av burar och annan

Radhuslägenhet om ca 99 m i fint skick och med eget trädgårdsområde och gavelläge mot grönområde.