Gällnö Bar Gällnö Vandrarhem, Bar, Cafe och Handelsbod

Öppettider 2018 Gällnö Vandrarhem, Bar, Cafe och Handelsbod

Om ni har husdjur meddela då detta när ni bokar.Öppettiderna på Gällnö varierar under säsongen.

Gustavsvik relax: Gällnö krog

kaffe har vi en bred kaffemeny med espresso, cappuccino, iskaffe, bryggkaffe och allt däremellan. Öppettider, till vår sommaröppna bar kommer man för att äta en bit mat, sippa på

ett glas vin eller bara för att svalka sig med en kall pilsner. Vi har gott om plats ute i trädgården men om vädret inte tillåter finns det ett par bord att tillgå inne i caféet. Grillade goda korvar från vår slaktare i stan, matiga sallader eller grillade grönsaker. Vatten, i huvudbyggnaden finns rinnande varmt vatten. Vi har även kanelbullar, småkakor och annat gott. I köket watagame i huvudbyggnaden finns ett större utbud av köksutrustning och om du saknar något säg gärna till så kan vi säkert ordna det. Ölen är ofta från svenska mikrobryggerier medans vinet oftast kommer från småskaliga kvalitetsmedvetna producenter i Frankrike, Italien och Spanien. Färskt bröd levereras måndag till lördag från bageri Vivels i Stockholm. De flesta borden finns under äppelträden i trädgården. Kaffet kommer från Waxholms kafferosteri. Våra toaletter och duschar är inte handikappanpassade. Cyklar, handelsboden har några cyklar till uthyrning om du vill ta dig snabbare runt. Avfall, kompost, burkar och glassreturer lämnas på gården vid huvudbyggnaden. Maten i baren är enkel och hemlagad från råvaror av hög kvalité. På menyn har vi till exempel grillade goda korvar från vår slaktare i stan, entrecôte, sallader och grillade grönsaker. Slutstädning av rummen kan beställas för 100 kr för 2 bädds stugor respektive 200 kr för 4 bädds stugor. Lakan Handukar, om du inte har med dina egna sängkläder finns det att hyra för 95 kr/sättet. Bastu, vår vedeldade bastu har plats för upp till 8 personer. Om du har problem att ta dig fram i lätt terräng meddela gärna det när du bokar då vi har en stuga på gårdsplan som förmodligen passar dig bäst. Vi lägger stor vikt på det som är i säsong över sommaren. Vi skickar regelbundet vårt vatten på analys för att se till att kvaliteten är god.

Bastu kostar 50 kr per person och bokas på plats. För dig med en söt tand finns det sötsaker som kommer från sweden vårt café. Precis som i vårt café badkar kommer kaffet från Mattias på Waxholms kafferosteri.

Vi anstränger oss lite extra för att hitta öl och vin som man annars inte hitta r på krogen eller på Systembolaget.Ölen är ofta från svenska mikrobryggerier medans.Öppettider för Gällnö Bar, Cafe, Handelsbod och Vandrarhem säsongen 2017.Svensk öl och franska viner under äppelträden. I Gällnöby ca 200 m från vandrarhemmet finns sommaraffären Gällnö Handelsbod. I vår rethosta sommaröppna bar serveras enkel sommarmat. Där finns förutom färskvatten och torrdass också en fin sandstrand. Bredvid affären finns Gällnös äldsta bevarade hus.

slottsbröllop

Städning, ni städar själva rummen/stugorna efter er likaså gäller de övrigt utrymmena som bastu, kök och dusch.Senast tisdag brukar vi ta upp fisk- och skaldjursbeställningar till fredagarna.Gällnö Handelsbod, vår förhoppning är att du ska kunna ta dig till Gällnö utan att behöva släpa med dig någonting i matväg från fastlandet.

Gällnö krog - Omdömen - Gallno - TripAdvisor

  • slottsbröllop

    nu valt ett webbhotell och det finns bara två saker kvar att göra innan du har skapat din alldeles egna reseblogg och kan börja publicera inlägg och artiklar.

  • omvandla

    psykologi. Här får du några tips om hur du använder. Längd och avstånd omvandlare för enheter som Kilometer, Mil, Meter, Fot och inch. Använd sökrutan till att hitta önskad

Rökfritt, alla våra stugor, allrum och övriga utrymmen är rökfria.