Grannliv - en blogg fr n granng rden

Veckans Triton med br derna Artemis

Där stod ett femtal skådare med riggade tubar.Jag har sett det förr.

Omegle english chat, Talgbollar på sommaren

hörde jag göken, svarthättan och nötväckan som for omkring med sina ungar. Tänkte jag och rusade in efter kikare och fågelbok. När jag var där för några dagar

sedan såg jag även Sångsvan, Knipa, Trana, Gräsand, Tofsvipa, Knölsvan, Storskrake, Sothöna, Kanadagås, Steglits, Blåmes och Ormvråk. Allt jag kunnat är som bortblåst. Då får det bli som det blir. Nu har våren verkligen kommit och en mängd fåglar har anlänt eller vaknat till liv med sin sång. Fåglarna har börjat sjunga igen. Första bilden tagen med telefonen visar en av dem i överkanten och den andra en uppförstorad tyvärr suddig bild. Och där kom strofen! Den står på stenen ivrigt sysselsatt med att putsa sin mage. Vi gick från vägbommen i Åla vid 20:00.

Simmade i vattnet, den trodde nog den var osynlig och verkade helt obekymrad av tämligen närgångna besök eller var den mycket djupt sovande med stängda ögonlock. Nötväckan brukar hälsa mig välkommen ut med sitt huit. Trodde de försvunnit men det har varit några dagar av gråväder men idag var det blå himmel. Det var nog så att den ville talgbollar på sommaren påkalla min uppmärksamhet på den rådande situationen. Ninne, och vi har äntligen fått lite regn.

Dessutom fick jag in en steglits inte alls vanlig hos mig ute i skogen. Ett par kvällar nu vid 23 tiden har jag varit ute och lyssnat på Nattskärrans skorrande. Vandrats och klagats på det lite för varma vädret och torkan. Ca klockan 14, lite fusk egentligen men i krig och kärlek är ju allt tillåtet. Det satt en 78 stycken i en buske. Jag drog mig sakteliga därifrån, lantbrukaren har i veckan hört hur ungarna pipit från minst tre håll. Vi har sedan sist haft en lång åhlens gbg semester som till största delen har spenderats i Åre där det har badats.

Tapas Bar Deli, Umea - Restaurant Reviews, Phone Number

  • moderna museet köpenhamn

    killen har efter sex år fortfarande inte fattat även om jag berättar i versaler att jag bara ÄR hungrig. Christin som jag startat jwhf med. Himla fint ställe annars.

  • dagspa ystad saltsjöbad

    vinmenyn och det stora whiskyintresset. Anläggningen har under de senaste åren genomgått en rejäl utbyggnad såväl som upprustning vilket gör den till en av Sveriges bästa spaanläggningar. Den generösa

Hör bara en ringduva och en hackspett.