Torpkonferensen 2018 får temat Vidare - EFK

Dagens undersökning: Dålig koll på Torpkonferensen bland

Men det är gott att få prova i en trygg miljö, säger hon, tacksam över att få vara en del av bönearbetet på Torp.Läs mer om detta i vår integritetspolicy.Under hela konferensen avlöser en grupp bedjare varandra i ett utrymme under podiet i stora Torpladan.

Banan kcal 100g. Torp konferens. Apoteket kvinna kosttillskott

seminarier och det seminarie- och konsertpass som ger tillträde till allt program. 2017 handlade tilltalen om tillväxt och växtkraft. Här ber man i tretimmars-pass för det andliga skeendet i

konferensen, för det som pågår på konferensområdet och för de böneämnen som kommer in till konferensen. Ena året kanske jag besökte en församling, som inte visste om de skulle lägga ner eller. Jag reser ju i små församlingar i inlandet. Vilka konserter det gäller framgår tydligt i programmet som presenteras i maj. Här får de berätta om vad deras insatser betyder i Sverige och världen. Det är väl naturligt att tylö vi stiger ut på fälten och skördar. Läs mer om förköp av matbiljetter! Det underbara är vad Gud gör inte bara på hela området och i människors liv som söker förbön, utan även i våra liv som får nåden att vara med och betjäna. För andra åldersgrupper hålls småbarnssång, kalasmöte och diggit för tonåringar med fokus på att undervisas om och få lära känna Jesus. Torpområdet sjuder av liv under veckan och inte minst de unga har ett brett utbud av aktiviteter. Det är klart att det händer något när många ber och det är väl förberett. Jag trodde mamma var galen när hon utmanade mig som tolvåring att be i tre timmar. Under den pågående Torp-veckan erbjuds personlig förbön till sökare och andra som kommer till förbönsplatsen i samband med eftermöte eller inbjudan. Jag är helt övertygad om att Gud har något stort för vårt land en gång till. Under varje bönepass skrivs alla tilltal från Gud och bibelord ner. I bönen inför 2018 har vi fått tilltalen: Nu är det skördetid, lyft blicken, fälten är vita". Han har förberett marken, vattnat den, låtit grödorna växa. Dessa böneloggar är oberoende av varandra.

För enskilda kristna och för församlingar har betydelsen varit massiv hela tiden med signaler. Här på Torp finns perfekta förutsättningar att få lära av dem som har längre erfarenhet i bönetjänsten. Låt ditt namn förhärligas och låt din vilja ske torp konferens i våra gemenskaper. När jag har läst igenom dessa tilltal så handlade det 2015 om hur Gud förbereder sin mark. För det är inte vi som bygger vårt rike torp konferens utan vi ber. Vattnet flödar, hon berättar att hon själv är uppvuxen i Torps böneatmosfär.

Gothia Towers erbjuder hotellpaket och hotellerbjudanden.

Emma Axklo är bönekoordinator och håller ihop hela organisationen bakom förbönen. Daniel och Jennifer möttes i torp tvrutan men känslorna vaknade först när kamerorna stängts. För mig började det när jag var tolv. Acceptera villkoren använder teknologi för att mäta användningen. Emma Axklo brinner för att människor ska få växa in i bön i alla olika former. Där finns också bönestenarna märkta med namnet på olika länder och områden i Sverige som man kan be för. De hör till vår framtid, frida Park, säger Simon Ådahl. Familj, krönikor, ingen har vetat om eller kunnat förbereda sig. Det är ett sundhetstecken att vi kan samlas och att nya generationer kommer till.

torp

Prova Dagen från endast 19 kr!Att Torpkonferensen fortsätter att locka uppskattningsvis besökare varje år tycker han är fantastiskt.

Torpa Gård Konferens Event

  • ponnyhoppning

    div 2 ponnyhoppning 2018. Stöcke Ponnyförening tog storslam, vann i alla kategorier. Hoppa till sidans innehåll, hem tävling och träning / Ponnyhoppning, grenledare. Här är helgen guldmedaljörer, alla

  • 17 cm skostorlek

    vara en nödvändighet utan bara en bekvämlighet. Vikt, kajakerna bär man normalt inte längre sträckor men man lyfter ofta upp dem på biltaket eller i ett förråd. Fundera igenom

Jag är så förväntansfull inför årets konferens på vad Gud vill göra.